Kontakt

De fire spørgsmål der kan ændre dit liv

   

Byron Katie har opfundet “The Work of Byron Katie ®", som er en helt ny og meget enkel metode til  løsning af konflikter og til personlig afklaring og udvikling. Metoden kan bruges i personlige såvel som professionelle relationer.

The Work of Byron Katie består af fire simple spørgsmål samt en proces hvor du vender dine tanker om ( men kun de tanker der forårsager stress), og metoden har nu hjulpet tusindvis af mennesker verden over til at leve et liv med mindre følelsesmæssig forvirring og mere glæde, fred, kreativitet og klarhed.

The Work of Byron Katie er i sig selv blot en undersøgelse af det, du i øjeblikket tror er sandt. Der er ingen intervention, ingen forsøg på at ændre på noget. Undersøgelsen er midlet og målet og foretages udfra et ønske om at kende sandheden. Kun sandheden kan give dig fred. Eventuelle forandringer sker som resultat af at noget er gennemskuet, noget (tankemønstre) som hidtil var i vejen og blokerede for klarhed og fred. At metoden så alligevel har stor terapeutisk virkning er åbenbart for den, der sidder med det. 

The Work of Byron Katie kræver ikke andet and blyant og papir og et åbent sind. Ved hjælp af undersøgelsens med de 4 spørgsmål finder du årsagen til det, det der gør dig ked af det og ved at undersøge tankerne omkring problemet har du samtidig fat i selve årsagen til stress, sorg eller smerte, nemlig de tanker du tror på. Når de er undersøgt, kan du sætte dig selv fri til at komme videre og begynde på en frisk.Du kan ikke ændre på virkeligheden (= fortiden) med ved at undersøge det du tænker om virkeligheden, skabes forudsætningerne for at leve en anden virkelighed (=fremtid) uden forvirring og stress.

 I USA er Byron Katie blevet kaldt en af vor tids åndelige fornyere og stadig flere mennesker får øjnene op for metoden. Mange andre lærere anerkender The Work of Byron Katie, såsom feks. Adyashanti og Eckhart Tolle:

"The root cause of suffering is identification with our thoughts, the “stories” that are continuously running through our minds. Byron Katies The Work, acts like a razor-sharp sword that cuts through that illusion and enables you to know for yourself the timeless essence of your being. Joy, peace and love emanate from it as your natural state. Byron Katie's The Work is a great blessing for our planet. Here is the key. Now use it."
 - Eckhart Tolle, author of
The Power of Now..